Nya priser i Wexnet!

Varför ändras priserna och tjänsteutbudet?
Wexnet har beslutat att följa ett standardavtal som finns mellan Stadsnätsföreningen och Tjänsteleverantörsföreningen vilket medför att vi måste justera prissättningen för våra tjänster.
Wexnet har även bestämt sig för att begränsa antalet tjänster/bredbandshastigheter som tjänsteleverantörerna får erbjuda sina kunder och därmed kommer två av våra befintliga hastigheter att tas bort och ersättas med närmast likvärdiga hastighet

För mer information se Nya priser!

Driftstörningar på grund av elavbrott, påverkar kunder i Rottne och runt Moheda.

Driftstörningar på grund av elavbrott.

Tidpunkt
Lördag den 4/6 kl.14:30.

Orsak
Avbrott på grund av strömavbrott.

Berörda områden och kunder
Påverkar kunder i Rottne och runt Moheda?

Wexnet arbetar för att åtgärda störningen så fort som möjligt. För senaste informationen i ärendet så se information på wexnets hemsida! http://wexnet.se/2016/06/04/driftstorningar-pa-grund-av-elavbrott-paverkar-kunder-i-rottne-och-runt-moheda/

Driftstörning Göteborg

2016-04-25 – Driftstörning Göteborg

2016-04-25 16:16 – Det är ett fiberbrott som orsakat en driftstörning i Göteborg med omnejd. De felsöker problemet men har just nu ingen beräknad klartid.

2016-04-26 09:44 – Uppdatering: Fibern är av på ett avspärrat område. Där av har möjligheten att åtgärda fiberbrottet blivit försenat. Det handlar om 2 st stora byggplåtar som byggarbetarna har slagit ner i marken och kapat fibern helt. Finns ej någon klartid på detta, men hoppas på tidigast någon gång under eftermiddagen.

2016-04-26 16:43 Uppdatering: Delar av Göteborg har nu återfått internettrafiken. Tekniker jobbar fortfarande med att återställa trafiken på samtliga tjänster.

2016-04-27 08:13 Uppdatering: Vid skarvandet av fiber har det uppstått komplikationer vilket medför att arbetet fördröjs ytterligare, felet jobbas vidare på och är högprioriterat.

2016-04-27 11:37 Uppdatering: Arbetet beräknas vara klart vid 13:00

Vi beklagar dom olägenheter som kan uppstå i samband med arbetet.

Driftstörning i Wexnet

Wexnet har för närvarande driftstörning i sitt nät!

16:00: Klockan 16.15 kommer det att ske en omstart i Wexnet nät på grund av de problem som varit under dagen, vilket innebär ett kort avbrott för kunder.

13:40: Det är än så länge oförändrat läge vilket innebär att det fortfarande kan förekomma kortare störningar.

09:00: Nätet är åter igång, men visst arbete återstår, varför kortare störningar kan förekomma.

08:20: Felsökning fortgår.

07:20: De felsöker fortfarande för att hitta en lösning på problemet. Avbrottet berör vissa kunder i deras nät. Avbrottet är inte geografiskt avgränsat utan drabbade kunder kan finnas på olika platser.

Orsak
Avbrott på grund av fel i central utrustning